۱۳۸۸ اردیبهشت ۱۹, شنبه

خوشمزه شدن وجا افتادن قرمه سبزی

برای این کار گوشت را بعد از اینکه با پیاز داغ مخلوط کردید نیم پز کنید بعد به آن سبزی سرخ کرده را اضافه کنید و با دو لیوان آب آن را بپزید. لوبیاها را هم که قبلاْ با گوشت پخته اید. در قابلمه را جوری بگذارید که آب آن از بین نرود. مواد در حال پختن جا می افتد و تمام مواد آن درون خود خورش می ماند

هیچ نظری موجود نیست:

تازه ها

بايگانی وبلاگ

درباره من

خرید پستی اینترنتی آسان و مطمئن از فروشگاه نگاه ابتدا كالا را توسط پست تحویل بگیرید و بعد از اطمینان از سلامتی آن وجه آن را به پستچی بپردازید در صورت وجود نقص آن را مرجوع كنید توجه كنید : هر گونه سفارش الكی و سركاری مورد پیگرد قرار می گیرد. آی پی آدرس شما ثبت می شود